Norway

Ønsker du en web-video for å markedsføre ditt firma?
Er du kunstner og trenger en god filmskaper for å realisere et prosjekt?
Er du forsker og vil bruke film til å fortelle om ditt prosjekt?
Trenger du en film til en konferanse, til din kommune eller din bedrift?

 

Da har du kommet til rett sted!

 

Mange tror at film både er dyrt og vanskelig. Det trenger det ikke å være.
Jeg kan tilby skreddersydde kvalitetsfilmer i alle fasonger til en fornuftig pris! Ring meg for en uforpliktende prat om ditt prosjekt og for et prisoverslag.

 

Hva jeg kan tilby:
Jeg hjelper mine kunder å fremme og markedsføre seg gjennom web-video og uttrykke sine kreative og nytenkende prosjekter gjennom korte kvalitetsfilmer. Jeg planlegger, filmer og redigerer video for bedrifter, organisasjoner og enkeltpersoner og har opparbeidet meg ekspertise på å kommunisere fagstoff og problemstillinger gjennom visuelle media. Jeg leverer kvalitetsfilmer med engasjerende innhold og særegen stil som er visuelt klare og estetisk sterke.

 

Hva lager jeg film om?
Kundene mine er ofte museer, sentre av ulike slag, bedrifter, kunstnere, kulturorganisasjoner og utdanningsinstitusjoner. Jeg lager film om det meste men mye av mine oppdrag har tilknytning til natur/kultur, levende historieformidling, mat eller småskalaproduksjon, klima, jordbruk, dyreliv, friluftsliv og bærekraftig miljø. Jeg har også produsert og filmet flere egne dokumentarer og undervist på filmverksteder både for barn og voksne.
Flere av mine filmer har blitt vist på filmfestivaler, bl.a på MoMA i New York.

 

Kunder:
Telemarksforsking, GRID Arendal, Pepsico, Carbonsense, SEED (Sustainability in Education), Senter for økologisk økonomi og etikk, UiN, Hålogaland Amatørteaterselskap (HATS), Universitetet i Oslo, flere billedkunsstnere og kulturarbeidere, Steigen kommune, South Downs National Park, Local Food Britain, Happy Museum Project, Sustainability Centre, Schumacher College.

 

Min historie:
Jeg er oppvokst i et kreativt hjem på den engelske landsbygda rett sør for London og har bodd i Norge til sammen i 12 år. Jeg har alltid visualisert verden rundt meg, noe som førte meg til kunstskole og videre til en Bachelor i medAieproduksjon. Det brakte meg en variert karriere der mitt yrke og mine interesser sammenfaller. Jeg har i tillegg til media også jobbet innenfor design, i prosjekter med barn og unge og i landbruket. Jeg har også tatt en mastergrad i holistisk vitenskap som har gitt meg et verdensomspennende nettverk av enkeltmennesker og organisasjoner som utforsker og arbeider med bærekraft, økologi, klima og sammenhenger mellom kultur og natur.

 

Jeg bor nå med min familie på naturperlen Engeløya i Steigen. Her dyrker vi mye av vår egen mat og høster av naturen. I så måte er jeg aktivt involvert i mange av problemstillingene som jeg lager film om. Jeg har oppdrag over hele landet og også i Storbritannia.